ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ 2η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ #STMNTSUMMIT. ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ & ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BARBER. ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ HTAN ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ LOOK & LEARN.

"ΤΟ #STMNTSUMMIT ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ."

BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ GROOMING:

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ STMNT, ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ STREET ART ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΤΟ #STMNTSUMMIT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ STMNT GROOMING GOODS ΓΙΑ ΤΟΥΣ BARBERS, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ GROOMING.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ WORKSHOP ΤΟΥ MIGUEL – NOMAD BARBER – ΣΤΟ KREUZBERG, ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ STMNT ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟ #STMNTSUMMIT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΩΝ LIVE SESSIONS, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INSTAGRAM, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ #STMNTSUMMIT. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ @STMNTGROOMING – ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ STORY HIGHLIGHTS ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM!

You need to accept cookies to play this video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ #STMNTSUMMIT SHOWREEL!

ΤΟ STMNT ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΈΡΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΑ, ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΆΣ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΈΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΈΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ #STMNTSUMMIT

You need to accept cookies to play this video

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ LOOK & LEARN WEBINAR! ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑΣ ΚΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ STMNT ΣΤΟ INSTAGRAM, @STMNTGROOMING.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ & STYLES ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΑΣ; ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ LOOKS, ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ STMNT ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡEI ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΤΟ LOOK ΤΟΥ JULIUS:

#NEONOSTALGIA

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

ΤΟ LOOK ΤΗΣ SOFIE:

#HEARTTHROB

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

ΤΟ LOOK ΤΟΥ MIGUEL:

#URBANEDGE

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK
#MAKEYOURSTMNT
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ