Skip to Content

 

Καλώς ήρθατε στην πολυαναμενόμενη 2η έκδοση του #stmntsummit. Αυτή η εκπληκτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2022 στο Βερολίνο, προσφέροντας την δια ζώσης διάδραση που όλοι περιμέναμε και μια επαγγελματική ανταλλαγή καλλιτεχνικών δεξιοτήτων & γνώσεων στον κλάδο της κομμωτικής και του barbering. Αυτή η εμπειρία υψηλής εκπαίδευσης ήταν γεμάτη από έμπνευση, γιορτή και δημιουργικές παρουσιάσεις look & learn.

"Το #stmntsummit έχει πραγματικά καθιερωθεί ως μια ετήσια εκδήλωση στο ημερολόγιο του κλάδου και είμαι περήφανος για την ομάδα μας που δούλεψε ακούραστα για να δημιουργήσει μια εμπειρία που ικανοποιεί τις ανάγκες μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητας."

BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ GROOMING:

Με την παρουσία των δημιουργών του STMNT, ειδικών του κλάδου και καλεσμένων ομιλητών από μια αξιοθαύμαστη κοινότητα street art στο Βερολίνο, το #stmntsummit παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο φάσμα πλεονεκτημάτων του STMNT Grooming Goods για τους barbers, τους κομμωτές και τους πελάτες τους. Από την έμπνευση και την καινοτομία έως την εκπαίδευση και την επιχειρηματική εξειδίκευση, οι τελευταίες τάσεις της μόδας και του κλάδου αποκαλυφθήκαν για να δώσουν στην κοινότητα μια ουσιαστική κατανόηση του συγχρόνου grooming.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

Το κοινό παρακολούθησε γρήγορες τεχνικές κουρέματος, και στη συνέχεια παρακολούθησε το workshop του Miguel – Nomad Barber – στο Kreuzberg, μια αστική περιοχή στην καρδιά του Βερολίνου. Αυτός ο χώρος ήταν το τέλειο περιβάλλον για την κοινότητα ώστε να χαλαρώσει και να γνωρίσει τους ταλαντούχους δημιουργούς του STMNT και τους καλεσμένους ομιλητές μας.

ΤΟ #STMNTSUMMIT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΩΝ LIVE SESSIONS, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν παρακολουθήσατε την εκδήλωση, όλοι οι καλλιτέχνες και οι τεχνικές είναι έτοιμα και σας περιμένουν να τα απολαύσετε μέσω της απομακρυσμένης εκπαίδευσης. Πολλές στιγμές γεμάτες από έμπνευση κοινοποιήθηκαν ζωντανά μέσω του instagram, για να δώσουν στην ευρύτερη κοινότητα μια γεύση από όσα έχει να προσφέρει το #stmntsummit.
Συνδεθείτε με την κοινότητα και επισκεφθείτε ξανά τις ζωντανές συνεδρίες μέσα από το @stmntgrooming – απλώς δείτε τα αποθηκευμένα story highlights στην κορυφή της σελίδας μας στο instagram!

You need to accept cookies to play this video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ #STMNTSUMMIT SHOWREEL!

ΤΟ STMNT ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Δείτε εδώ ορισμένες στιγμές από τα παρασκήνια του #stmntsummit

You need to accept cookies to play this video

Μάθετε πως να εξελιχθείτε και να ξεχωρίσετε με όλες τις γνώσεις που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, συγκεντρωμένες σε ένα έτοιμο look & learn webinar! Γίνετε μέλος της πρωτοπόρας κοινότητας του STMNT στο instagram, @stmntgrooming.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ & STYLES ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΑΣ; ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ LOOKS, ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ STMNT ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡEI ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΤΟ LOOK ΤΟΥ JULIUS:

#NEONOSTALGIA

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

ΤΟ LOOK ΤΗΣ SOFIE:

#HEARTTHROB

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

ΤΟ LOOK ΤΟΥ MIGUEL:

#URBANEDGE

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK
#MAKEYOURSTMNT
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ