Skip to Content

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ GROOMING

Καθοδηγούμενο από τη γνώση και την τέχνη πρωτοπόρων barber, το STMNT είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή προϊόντων, είναι ένα brand με σκοπό. Είναι ένα brand που σέβεται τους ανθρώπους που εκφράζουν γενναίες, αυθεντικές δηλώσεις. Ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτά στα οποία πιστεύουν. Αυτή είναι μια κοινότητα που τιμάει τη δεξιοτεχνία και παλεύει για το καλύτερο.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ

Είμαστε οι πρωτοπόροι του σύγχρονου barbering. Αποστολή μας δεν είναι απλά να συνεισφέρουμε στον κλάδο. Θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις βασικές αρχές του grooming. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που κάνουν γενναίες, αυθεντικές δηλώσεις. Δημιουργούμε μια κοινότητα με επιρροή στον κλάδο. Με ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτά που πιστεύουν. Ακολουθώντας μια προσέγγιση πραγματικής συνεργασίας, σχεδιάσαμε ένα brand που ξεπερνάει τον ορισμό του προϊόντος. Δημιουργήσαμε ένα brand με όραμα.

Ως δημιουργικοί και καινοτόμοι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να σχεδιάσουμε κάθε μας προϊόν από το μηδέν. Επενδύσαμε τα πάντα σε αυτό. Την έμπνευσή μας. Τις γνώσεις μας. Το πάθος μας. Ξεπεράσαμε τα όρια και αναπτύξαμε εξαιρετικές συνθέσεις. Κάναμε δοκιμές ξανά και ξανά έως ότου οι επιδόσεις να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας. Το αποτέλεσμα: τρεις διαφορετικές σειρές styling, συνοδευόμενες από μια σειρά περιποίησης με 5 προϊόντα.

Ενσωματώσαμε την ταυτότητά μας από κάθε άποψη. Σχεδιάσαμε ένα brand που ξεχωρίζει. Ένα brand με την υπογραφή μας.

Αυτή είναι η δική μας δήλωση. 

You need to accept cookies to play this video

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ

Το STMNT σας το φέρνει η ιδρυτική ομάδα: ο Julius Arriola aka JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR), η Sofie Pok aka STAYGOLD (@STAYGOLD31) και ο Miguel Gutierrez aka NOMAD BARBER (@NOMADBARBER).

Barbers στην τέχνη και δημιουργοί εκ φύσεως, αυτή η ομάδα καινοτόμων γνωρίζει τον κλάδο του barbering λεπτομερώς. Και όταν συμβαίνει αυτό, παρατηρείς πράγματα. Πράγματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Ποιο είναι το νόημα να ακολουθείς απλώς την καθημερινότητα, αν μπορείς να την πας στο επόμενο επίπεδο;

Έτσι, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι νέο, κάτι καλύτερο. Το STMNT είναι ένα μοναδικό brand με σκοπό. Ένα σύγχρονο barbering brand που ταρακουνάει το κατεστημένο και κάνει μια δήλωση.

ΤΟ MUST-HAVE GROOMING BRAND ΓΙΑ BARBERSHOPS ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

Το barbering, το grooming, η κομμωτική... όπως και αν τον ονομάζετε, ο κλάδος αναπτύσσεται ραγδαία με δημιουργικές ιδέες, και ήρθε για να μείνει. Το σύγχρονο grooming αφορά κάτι περισσότερο από τη "διατήρηση του look" ή τις τρεις διαφορετικές πομάδες. Το κούρεμα των μαλλιών είναι μια όμορφη διαδικασία. Το να στυλιζάρεις τα μαλλιά σου είναι εύκολο. Το να παραμείνουν όμορφα είναι η απαίτησή σου. Έχει να κάνει με το να ζεις τη ζωή σου και να έχεις την επιλογή να είσαι αυτό που πραγματικά θέλεις, κάθε στιγμή της ημέρας.

Τα τελευταία χρόνια, το barbering και η κομμωτική έχουν γίνει ένα, είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Οι βασικές αξίες του barbering είναι ακόμα εδώ. Οι παραδόσεις, οι δεξιότητες. Αλλά το grooming από μόνο του έχει αλλάξει όψη, οι κλασικοί κώδικες του "αρρενωπού" έχουν αμφισβητηθεί. Ποιος είπε ποτέ ότι τα high fades, τα quiff και τα taper ήταν μόνο για άντρες ούτως ή άλλως; Εκείνοι που φέρνουν την αλλαγή κάνουν θόρυβο και γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Το σύγχρονο barbering είναι εκλεπτυσμένο, καθοδηγείται από το lifestyle και δεν κάνει διαχωρισμούς στα δύο φύλα. Έχει να κάνει με όλο το πακέτο, το οποίο εξατομικεύεται σε ένα style. Ολόκληρη η εμπειρία έχει εξελιχθεί από την απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο προς την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Τα άτομα που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους επιλέγουν brands που ταυτίζονται με την προσωπικότητά τους και τους επαγγελματίες που εμπιστεύονται. Προτιμούν προϊόντα υψηλής απόδοσης που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους. Προϊόντα τα οποία έχουν ωραία εμφάνιση, ωραίο άρωμα και αυστηρό σχεδιασμό. Προϊόντα σχεδιασμένα με σκοπό να κάνουν τη δική τους δήλωση.

  • ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ
#MAKEYOURSTMNT
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ