ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ GROOMING!

TO #STMNTSUMMIT ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ L.A. - ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ STMNT GROOMING GOODS. ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ STMNT ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ LIVE SESSIONS ΚΑΙ LOOK & LEARN ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

 

Η ΟΜΑΔΑ EDUCATION ΚΑΙ Η MISSY CROQUART, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ STMNT EDUCATION ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BARBERS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

Κατά τη διάρκεια του event, οι Δημιουργοί του STMNT – Julius Arriola AKA Julius Cvesar, Sofie Pok AKA Staygold και Miguel Gutierrez AKA Nomad Barber – ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποκαλύψουν νέους τρόπους για να κάνετε τη δική σας δήλωση.

Αναδεικνύοντας πραγματική δεξιότητα στη σκηνή μέσα από τις παρουσιάσεις Look & Learn, αυτοί οι 3 ταλαντούχοι επαγγελματίες μοιράστηκαν τις εκπαιδευτικές τους γνώσεις και σημαντικά tips & tricks, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνικές στο κούρεμα και προϊοντικές πληροφορίες ζωντανά σε μοντέλα - όλα έχουν καταγραφεί σε βίντεο για να τα παρακολουθήσετε με την άνεσή σας.

TO STMNT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απολαύστε παρασκηνιακό περιεχόμενο και μια αποκλειστική κλεφτή ματιά στην πρόβλεψη για τις τάσεις του STMNT το 2022, και αν αυτό δεν είναι αρκετό, προχωρήστε πέρα από τα προϊόντα με σχετικές ομιλίες lifestyle από προσκεκλημένους ομιλητές που εμπνέουν για να ολοκληρώσετε την ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία.

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο σε όλα αυτά που το #STMNTSUMMIT έχει να προσφέρει, θα αποχωρήσετε με μοναδικές πληροφορίες για τον κλάδο και μια ενδελεχή κατανόηση του STMNT Grooming Goods. Και το πιο σημαντικό, θα έχετε αυτοπεποίθηση και ικανότητα για να κάνετε τη δήλωσή σας στην καθημερινότητα της δουλειάς σας #MAKEYOURSTMNT

You need to accept cookies to play this video

Επομένως, είστε έτοιμοι να γίνετε μέλη μιας παγκόσμιας κοινότητας που ταράσει τα νερά και να μάθετε πως να αναβαθμίσετε τη δουλειά σας; Το μαγνητοσκοπημένο Look & Learn Webinar είναι τώρα διαθέσιμο για να εμβαθύνετε στη δημιουργία ολόκληρων Looks - από την αρχή μέχρι το τέλος.

Συνδεθείτε με την κοινότητα και δείτε ξανά το περιεχόμενο του live session μέσω του @STMNTGROOMING στο Instagram - απλά περιηγηθείτε στα story highlights που είναι αποθηκευμένα στην κορυφή της σελίδας!

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOKS, ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ STMNT, ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ.

MIGUEL‘S LOOK:

#TEXTUREDFRINGE

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

JULIUS‘ LOOK:

#THESHULLET

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK

SOFIE‘S LOOK:

#SHADOWBRUSHBACK

ΠΡΙΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΤΕΛΙΚΟ LOOK
#MAKEYOURSTMNT
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ